Het Eurofins Lab Zeeuws-Vlaanderen is onze hoofdsponsor. Het lab is het levenswerk van oprichter en directeur Jos Heijens. Als telg uit een boerenfamilie ging hij in 1991 zelfstandig analyses uitvoeren voor boeren uit de omgeving. Zijn snelle en servicegerichte aanpak bleek te voorzien in een grote behoefte. Zo kon het laboratorium uitgroeien tot de wereldspeler die het vandaag de dag is.

Eurofins Lab Zeeuws-Vlaanderen werkt voor klanten uit heel Nederland, Europa en ver daarbuiten. Daaronder zijn land- en tuinbouwbedrijven, veilingen, supermarktketens, industriebedrijven en particulieren. Maar ook overheidsorganisaties zoals waterschappen, provincies, gemeenten en bijvoorbeeld de Belgische voedsel- en warenautoriteit.


Bouwbedrijf De Caluwé en Broekaart BV is al ruim 20 jaar een allround bouwbedrijf gevestigd in Graauw, nabij Hulst. Hun werkgebied is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, voornamelijk aan de oostzijde van het kanaal van Gent naar Terneuzen, maar ook daarbuiten. Ze verzorgen nieuwbouw, verbouw, renovaties, timmerwerk en betonbouw, voor onder andere bedrijven, instellingen, horeca, scholen, overheidsinstanties en particulieren. Neem een kijkje op de website!


Het oude dorpscafé van Paal (bij Graauw) is omgebouwd tot een sfeervol restaurant met brede houten vloerdelen, wanden in korenblauw en steenrood, terras en kruidentuin en een open keuken waar Riet Kint de heerlijkste gerechten kookt, met veel biologisch-dynamische produkten uit de streek. De seizoensgebonden kaart biedt keuze uit bijzondere, veelal mediterraan geïnspireerde gerechten (veel vis) met mooie, vriendelijk geprijsde wijnen. Al jaren lovende kritiek in de GaultMillau. Neem een kijkje op de website!

Ons restaurant is gelegen in Hulst aan de vernieuwde Bierkaai. We hebben plaats voor 120 personen binnen en 55 personen buiten. U kunt niet alleen 's avonds wat eten bij ons, maar ook 's middags kunt u gezellig wat komen drinken of lunchen op het terras. We hebben diverse lunchmenu's, voor ieder wat wils! Lunchen kan tijdens de zomermaanden of met reservering. Neem een kijkje op de website!Steijaert Transport is al vele jaren het vertrouwde adres voor alles wat met nationaal en internationaal beroepsgoederenvervoer over de weg te maken heeft. Neem een kijkje op de website!Beleef, voel en proef wat Oost-Zeeuws-Vlaanderen je te bieden heeft. De prachtige vergezichten, de verrassende natuur, het wassende water. De verrukkelijke producten van het land én uit de zee.Laat jezelf in de watten leggen met fijne dranken en spijzen. Bij restaurant 't Schor. Neem een kijkje op de website!


De ketchup van De Ketchupfabriek wordt op authentieke wijze handgemaakt in Graauw (Zeeland). We gebruiken waar dat kan zoveel mogelijk ingrediënten die lokaal (in eigen streek c.q. Zeeland) of regionaal (heel Nederland) op duurzame of biologische wijze worden geteeld. Op de website kun je een filmpje bekijken, dan zie je hoe de ketchup wordt gemaakt: Neem een kijkje op de website!


René Boënne en Zoon is een loonbedrijf dat diensten levert voor de akker- en/of tuinbouw.Bij Verswinkel Tivoli kunt u terrecht voor fruitmanden, versgesneden groente, fruit en aardappelen, verse salades, zuidvruchten, noten en kaas, verse soep, rijst- pasta- en aardappelgerechten, oliën en azijnen (van de tap). Ook hebben een breed scala aan gezondheidssappen, dit zijn groente- en vruchtensappen. Neem een kijkje op de website!Bouwbedrijf van Driessche & de Koster is breed inzetbaar. Van nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden tot (periodiek) onderhoud in opdracht van woningbouwverenigingen en particulieren. Ook voor een nieuwe voordeur, dakkapel, garagedeur of uitbreiding van uw huidige woning kunt u bij Bouwbedrijf van Driessche & de Koster terecht. Neem een kijkje op de website!


Ongetwijfeld de beste garage van Graauw! Je kunt er terecht voor benzine, brandstoffen, smeermiddelen, auto-onderdelen, service en reparaties, maar ook voor een perfecte nieuwe of tweedehands fiets.
Wij adviseren zakelijke en particuliere klanten op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen, sparen en beleggen. Onze advisering is gebaseerd op persoonlijk contact. In overleg met de klant komen we tot de beste oplossingen. Neem een kijkje op de website!


Groeien de perken u boven het hoofd, of verlangt u naar een nieuwe tuin, met een nieuw ontwerp en nieuwe planten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte! Ook tijdens de wintermaanden zitten wij niet stil. Wij staan dan klaar voor alle klussen IN uw huis. Neem een kijkje op de website!


De beste groothandel in bieren, frisdranken, gedistilleerd en wijnen, en de specialist met ster op het gebied van trappistenbieren!
Rabobank Zeeuws-Vlaanderen is een coöperatieve bank. We willen de bank zijn waar u het eerst aan denkt als de natuurlijke partner bij uw financiële vraagstukken. Maar we zijn ook de bank die u een netwerk biedt, kennis met u deelt, samen met u uw ambities wil waarmaken en verenigingen en stichtingen in uw omgeving ondersteunt. Samen sterker. Dat is waar we voor staan. Neem een kijkje op de website!

Galerie Terra Groda brengt een gevarieerd programma met beelden, schilderijen, grafiek en fotografie van professionele kunstenaars die op deze manier een breder publiek willen bereiken om hun werk meer bekendheid te geven.
Regelmatig zijn er ook solo- en groepsexposities van diverse kunstenaars uit binnen- en buitenland.
Zowel met de galerie als met de site willen we u kennis laten maken met kunstwerken die uw aandacht verdienen. Neem een kijkje op onze website!Stefan Burbach, een schilder met ervaring.

Scherp geprijsde aanbiedingen voor al uw schilderwerk binnen en buiten.Verswinkel Marlou Segers vindt u in de Gentsestraat in hartje Hulst waar u terecht kunt voor al uw versproducten Neem een kijkje op de website!

Flowershop Oudeman is opgericht in februari 1993 en sindsdien uitgegroeid tot een bloemenwinkel met een zeer uitgebreid assortiment. Het gehele jaar door, van maandag t/m zondag, werken de 10 werknemers en 2 oprichters keihard om de klant tevreden te stellen. Dagelijks wordt de winkel voorzien van verse bloemen, resulterend in een uitgebreid assortiment van de hoogste kwaliteit. Neem een kijkje op de website!Voor de beste kwaliteit vlees- en vleeswaren kunt u terecht bij Slagerij Bracké in Terhole.