Tjèrdag 2017

 • Foto's Tjèrdag

 • Klik hier voor de Tjèrdag foto Slideshow.


  8 juli 2017 prima geslaagde Tjèrdag

 • Henri Jurgens

  Tjèrdag 2017

  8 juli jl. was het weer zover: Onze 2-jaarlijske Tjerdag stond op het programma; dit keer georganiseerd door de competitiespelende leden van Team 2: Jos en Benny van Duyse, Marcel Verschuren, Etiënne Borm en Rob Hoek.

  De heren van Team 2 hadden dit jaar de keuze gemaakt voor een combinatie van activiteiten met zowel culinaire, alsook geschiedkundige ingredienten.

  Het verzamelen was bij restaurant 't Oude spoor in Kapellebrug, waar we werden ontvangen met koffie en cake. Al snel werden we daarna opgehaald per bus om de smokkelaarsroute van Zeeuws-Vlaanderen te gaan rijden. Via de binnenweggetjes door en achter Sint-Jansteen, Heikant, Koewacht, Zelzate en Sas van Gent, zijn we vergezeld van vele wetenswaardigheden van het smokkelgedrag van weleer aangekomen voor een tussenstop in Westdorpe. De goedlachse gids van de dag zorgde er met haar anekdotes voor dat veel deelnemers dorstig waren geworden. De Baeckermat in Westdorpe lag dan ook precies goed op onze route voor het nuttigen van een pint of 2.

  Na terugkomst in Kappellebrug stond de BBQ al opgesteld om de inwendige mens te voorzien van een prima maaltijd: BBQ-worst, Hamburgers, Steak, Schaslick, vele soorten salades, stokbrood en als afsluiter een heerlijk dessertbuffet viel de Aloysianen ten deel.

  Nogmaals dank aan team 2 voor het organiseren van deze gezellige dag.

  Iedereen een fijne vakantie gewenst en tot eind augustus op de club!

  Henri

  P.S.: De bijgaande foto's geven een leuk beeld van onze Tjerdag. Heeft iemand nog aanvullingen; stuur dan een berichtje naar onze websitebeheerder Rik

 •